„Coșul cu bunătăți de la Dănuța”, exploatație agricolă amplasată în apropiere de la satul Racovița, comuna Bucșani.

Am efectuat, astăzi, împreună cu secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, o scurtă vizită la ferma „Coșul cu bunătăți de la Dănuța”, exploatație agricolă amplasată în apropiere de la satul Racovița, comuna Bucșani.

Am constatat încât o dată că agricultura în județul Dâmbovița se află într-un continuu proces de dezvoltare, iar finanțările europene sunt indispensabile în tot acest circuit.

Zmeura ecologică 100% obținută pe cele 5,5 hectare la „Coșul cu bunătăți de la Dănuța” este produsă în sistem intensiv, după cele mai noi tehnologii în domeniu. Fructele sunt valorificate în stare proaspătă sau sunt procesate, fiind transformate în gemuri, dulcețuri și sucuri de cea mai bună calitate..

Cheia succesului pentru producătorul Daniela Ivanescu și pentru parteneriatul local pe care îl coordonează înseamnă muncă în echipă, dorința de a face mai mult, finanțarea europeană obținută prin AFIR și, nu în ultimul rând, promovarea activității pe care o derulează.

Forta exemplului contează! Vrem ca în județul Dâmbovița să apară cât mai multe ferme agricole de acest tip. Dezvoltarea și implicarea aduc prosperitate. Le doresc succes întreprinzătorilor și îl asigur că le voi fi întotdeauna sunt alături!

Corneliu Stefan
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Toate reacţiile:

202202

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *