Proiect de aproape 36 milioane lei privind dotarea unităților de învățământ din Târgoviște. O mașină automată de brodat, de ultimă generație, a ajuns la Liceul Tehnologic „Spiru Haret”

Infrastructura educațională, prioritate a administrației municipiului Târgoviște condusă de primarul Cristian Stan. Pe lângă reabilitările, modernizările și extinderile – în special pe fonduri europene, de care au beneficiat multe unități de învățământ din municipiu (creșe, grădinițe, școli gimnaziale, licee), sunt prevăzute dotări importante de mobilier, echipamente digitale, materiale didactice, toate în cadrul diverselor proiecte atrase de municipalitate.

Atelierul de textile – pielărie din cadrul Liceului Tehnologic “Spiru Haret” a fost dotat cu o mașină de brodat automată, de ultimă generație.

Potrivit primarului Cristian Stan, „echipamentul a fost achiziționat și livrat în cadrul investiției «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Târgoviște», în valoare de 35.980.238,48 lei prin care se asigură dotarea și echiparea celor 31 de unități de învățământ din municipiul Târgoviște”.

Reamintim  că sunt în curs de dotare:

 ️- 18 laboratoare de informatică, integral;

 – 536 de săli de clasă, cu echipamente digitale;

 ️- 442 de săli de clasă, cu mobilier și materiale didactice;

 ️- 16 laboratoare de științe (fizică, chimie, biologie/ multidisciplinare), cu mobilier și materiale didactice, precum și cu echipamente digitale;

 ️- 67 de cabinete pe discipline, cabinete de asistență psihopedagogică și săli de sport, cu mobilier, materiale sportive și echipamente digitale;

 ️- 6 ateliere de practică, cu materiale și echipamente de specialitate, inclusiv pe componenta digitală, în conformitate cu precizările din Standardele de pregătire profesională în vigoare, asociate calificărilor profesionale școlarizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *