George Duțu: Sărbătorim Ziua Tricolorului și suntem mândri să arborăm drapelul național cu sufletul plin de patriotism și respect pentru valorile noastre.

Dragi locuitori ai comunei Lungulețu,

Astăzi, pe 26 iunie, sărbătorim Ziua Tricolorului și suntem mândri să arborăm drapelul național cu sufletul plin de patriotism și respect pentru valorile noastre.

Tricolorul, alcătuit din trei culori ce reprezintă speranța, curajul și credința într-un viitor mai bun, este un simbol al identității noastre naționale și al unității noastre în fața oricăror provocări.

În această zi specială, doresc să vă transmit toată admirația și recunoștința mea față de fiecare dintre voi, care ați contribuit la dezvoltarea și frumusețea comunei noastre. Fie că sunteți agricultori muncitori, profesori pasionați, oameni de afaceri dedicați sau simpli cetățeni care vă iubiți comuna, fiecare dintre voi aduceți o valoare inestimabilă pentru Lungulețu/Serdanu/Oreasca.

Vă invit să celebrăm împreună acest simbol al unității noastre și al identității noastre naționale. Să fim mândri de bogăția culturală pe care o avem și să o transmitem cu dragoste și înțelegere către viitoarele generații.

Sărbătoriți cu bucurie Ziua Tricolorului alături de familie și prieteni și mândri să purtăm acest steag în inimile noastre!

Cu recunoștință,

George Duțu,
Primarul comunei Lungulețu,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *