,,REGELE CARTOF,, -prezent la Zilele Recoltei Agricole – Ferma Conțești

Ferma Conțești și-a deschis porțile pentru a sărbători Ziua Recoltei într-un mod cu totul special. Acest eveniment a oferit vizitatorilor o ocazie unică de a se bucura de delicioasele produse marca ,,REGELE CAROF.

Standul „Regele Cartof” a fost unul dintre punctele cele mai vizitate, unde participanții au avut șansa de a interacționa cu fermierii și de a înțelege mai bine procesul de producție. Și pentru a încununa ziua cu bucurie, fiecare participant a plecat acasă cu mici cadouri constând în cele mai alese produse „Regele Cartof”, pentru a-și aduce acasă o parte din acest festin culinar.

Cu o atmosferă plină de veselie și arome îmbietoare, Zilele Recoltei la Ferma Conțești au fost cu adevărat o experiență memorabilă.

Această zi de sărbătoare a reprezentat o oportunitate perfectă pentru a celebra gusturile autentice și pasiunea pentru agricultură, făcând din „Regele Cartof” un nume cunoscut și apreciat în lumea culinară.

Prezentul proiect se încadrează în domeniul de intervenţie 3A: Îmbunătățirea competitivității producătorilor primari printr-o mai bună integrare a acestora în lanțul agroalimentar prin intermediul schemelor de calitate, al creșterii valorii adăugate a produselor agricole, al promovării pe piețele locale și în cadrul circuitelor scurte de aprovizionare, al grupurilor și organizațiilor de producători și al organizațiilor interprofesionale.

Lider de proiect: FRUCT EXPRES S.R.L. cu sediu în sat Lungulețu, comuna Lungulețu, nr. 371, județul Dâmbovița, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J15/907/2008, având număr unic de înregistrare 24155339.

FACEBOOK:https://www.facebook.com/profile.php?id=100094210568739

SITE: www.regelecartof.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *