FC Lungulețu promovează în Liga 4

Într-o atmosferă de neuitat, FC Lungulețu a reușit o performanță remarcabilă, obținând promovarea în Liga 4 pentru prima dată în istoria clubului. Sub conducerea inspirată a antrenorului Niculae Năstase „Nino” , echipa din Lungulețu și-a văzut visul împlinit, aducând bucurie și mândrie localității.

Meciul decisiv s-a disputat împotriva echipei Voința Tătărani, pe terenul din Gura Șuții. A fost o confruntare spectaculoasă, plină de tensiune și emoții, care a ținut suporterii cu sufletul la gură până la ultimul fluier al arbitrului. Jucătorii de la FC Lungulețu au demonstrat o determinare și o pasiune deosebită, reușind să învingă adversarii și să obțină astfel a doua promovare consecutivă.

Un rol esențial în acest succes l-a avut și primarul George Dutu, care a susținut echipa în mod constant. Implicarea sa activă și sprijinul acordat clubului au fost factori determinanți în parcursul impresionant al echipei. Prin eforturile sale, primarul Dutu a demonstrat că fotbalul local are nevoie de susținere din partea autorităților pentru a atinge noi culmi.

Promovarea în Liga 4 reprezintă un moment de cotitură pentru FC Lungulețu și pentru întreaga comunitate locală. Este o dovadă clară că prin muncă, determinare și unitate, se pot realiza cele mai îndrăznețe vise.

Felicitări, FC Lungulețu! Aceasta este doar începutul unei noi ere în fotbalul local și suntem convinși că vor urma și alte succese!

Felicitări, Lungulețu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *