PRIMARUL GEORGE DUTU(PSD) – a câștigat al doilea mandat în funcția de primar al comunei LUNGULEȚU

Victorie pentru Lungulețu/Serdanu/Oreasca!!! ????????????

Continuăm împreună!

Împreună am reușit!

Dragi cetățeni ai comunei Lungulețu,

adresez acest mesaj plin de recunoștință și bucurie în urma rezultatelor alegerilor locale recent încheiate. Mă simt onorat și privilegiat să vă anunț că am câștigat al doilea mandat în funcția de primar al comunei noastre, cu un scor zdrobitor. Acest succes nu este doar al meu, ci al întregii echipe care a muncit alături de mine pentru a face comuna noastră un loc mai bun.

Vreau să vă mulțumesc din adâncul inimii pentru încrederea acordată și pentru sprijinul necondiționat pe care mi l-ați oferit în timpul acestei campanii electorale. Am primit un număr impresionant de voturi și asta mă motivează și mai mult să continui să lucrez pentru binele comunității noastre.

În timpul primului meu mandat, am depus eforturi susținute pentru dezvoltarea infrastructurii locale, pentru îmbunătățirea serviciilor publice și pentru promovarea educației și culturii în rândul tinerilor noștri. Cu toate acestea, sunt conștient că mai avem multe de făcut. Promit că în noul meu mandat voi continua să lucrez cu aceeași pasiune și dedicare pentru a aduce progres și prosperitate comunei noastre.

Îmi doresc ca Lungulețu să devină o comunitate modernă și funcțională, în care fiecare locuitor să se simtă în siguranță și să beneficieze de servicii publice de calitate. Voi continua să dezvolt proiecte și să colaborez cu autoritățile și cu reprezentanții societății civile pentru a îndeplini aceste obiective.

Vă invit pe toți să vă alăturați acestui demers comun și să contribuiți activ la dezvoltarea comunei noastre. Opiniile și sugestiile voastre vor fi întotdeauna binevenite și vom lucra împreună pentru a le pune în practică.

Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru. Mă angajez să fiu un primar demn de încredere și să lucrez neobosit pentru binele comunei noastre. Cu sprijinul vostru, sunt convins că vom reuși să transformăm Lungulețu într-o comunitate model.

Cu respect și prețuire,

George Duțu, primarul comunei Lungulețu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *