LUNGULEȚU: Sărbătoarea absolvenților este un moment special, care marchează trecerea către o nouă etapă în viață și merită sărbătorită.

Cu mare bucurie am participat astăzi la festivitatea de absolvire a claselor a 8-a de la Școlile Nr. 1, Nr. 2 și Serdanu din comuna noastră. Sărbătoarea absolvenților este un moment special, care marchează trecerea către o nouă etapă în viață și merită sărbătorită în stil mare!

Am avut onoarea să fiu alături de acești tineri talentați și am fost impresionat de entuziasmul și energia lor. Participarea la parada lor a fost o experiență extraordinară, mă bucur că am avut ocazia să îi văd defilând cu mândrie și bucurie în ochi.

În numele comunității noastre, le transmit absolvenților un sincer BRAVO pentru efortul și dedicarea pe care le-au demonstrat pe parcursul anilor de școală. Ați dovedit că sunteți viitorul nostru, că aveți potentialul de a face lucruri mari și că sunteți pregătiți să înfruntați provocările viitoare.

Pentru părinţi şi cadrele didactice, vă mulțumesc pentru implicarea și sprijinul constant în educația acestor copii minunați. Munca voastră nu are preț și este o contribuție de neprețuit în formarea viitorului lor.

Vă urez tuturor absolvenților mult succes în viitorul vostru, să aveți încredere în voi și să visați în continuare cu ochii deschiși. Suntem mândri de voi și vă așteptăm cu brațele deschise să reveniți și să contribuiți la dezvoltarea comunei noastre!

Felicitări, promoția 2024! Să aveți parte de zile pline de realizări și de experiențe frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *