Eveniment spectaculos pentru copiii comunei Lungulețu, cu ocazia Zilei Copilului!

Astăzi am avut bucuria de a organiza un eveniment spectaculos pentru copiii comunei Lungulețu, cu ocazia Zilei Copilului! A fost o zi plină de magie, culori și voie bună!

Am avut parte de un spectacol de magie fascinant, care i-a încântat pe cei mici și i-a făcut să râdă și să se minuneze în același timp. Pictura pe față le-a adus zâmbete pe chipuri și le-a dat posibilitatea să se transforme în personajele favorite. Și, bineînțeles, nu au lipsit răcoritoarele pentru a ne potoli setea în zilele călduroase de vară.

Toți copiii au fost premiați pentru participare cu medalii și diplome, pentru a le recompensa efortul și implicarea. Le mulțumesc și părinților pentru sprijinul acordat și prezența lor la acest eveniment frumos.

Vreau să le transmit un gând de recunoștință și celor care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment: voluntarilor și colaboratorilor, care s-au implicat cu entuziasm și dedicare. Fără voi, nu am fi putut oferi aceste momente de bucurie copiilor noștri!

Sper că această zi specială le-a adus copiilor noștri multă distracție și amintiri frumoase. Vom continua să le oferim întotdeauna evenimente de calitate și să le construim o comunitate în care să se simtă iubiți și apreciați.

Știu că sunteți curioși să vedeți fotografii și videoclipuri de la eveniment, așa că vă invit să le găsiți pe pagina noastră de Facebook. Vă asigur că veți vedea multe chipuri fericite și țipete de bucurie ale copiilor.

Mulțumesc tuturor celor implicați și vă îmbrățișez pe toți cu dragoste și recunoștință!

George Duțu, primarul comunei Lungulețu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *