Cei mai buni elevi de la Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu, calificați în fazele naționale ale olimpiadelor școlare

Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu a dovedit, încă o dată, că are elevi de nota 10! În anul școlar 2023-2024, doi elevi care urmează instituția de învățământ din orașul din sudul județului s-au calificat la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

Astfel, Antonio Alexandru Pușcașu, din clasa a XII-a E, pregătit de profesorul Mihaela Pușcașu, a obținut punctaj maxim la faza pe județ și va reprezenta liceul, orașul Titu și județul Dâmbovița în etapa națională la Olimpiada de Limba și Literatura Română.

Etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura Română se va desfășura în perioada 17-21 aprilie, la Slatina, județul Olt.

În urmă cu un an, Antonio a participat la Olimpiada Națională de Cultură și Spiritualitate Românească, la capătul căreia a obținut Premiul I, cu 100 de puncte, premiu special și Medalia Comemorativă Patriarhală.

Totodată, la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura Engleză s-a calificat Teodora Gherghin, din clasa a IX-a E, care a obținut 98,5 puncte la faza pe județ. Eleva este pregătită de profesorul Daniel Pârvu.

Faza națională a Olimpiadei de Limba Engleză va avea loc la Hunedoara, cu desfășurare în zilele 27 aprilie – 1 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *