Ziua Recoltei la Ferma Conțești: O Expoziție a delicatelor produse de la Camara cu Bunătăți

Ferma Conțești și-a deschis porțile pentrua sărbători Ziua Recoltei într-un mod cu totul special.

Acest eveniment a fost dedicat în întregime pasiunii și devotamentului de la „Camara cu Bunătăți”, oferind vizitatorilor o ocazie unică de a se bucura de o varietate de delicioase produse.

Participanții au avut privilegiul de a degusta o gamă variată de preparate inovatoare și savuroase, toate pregătite cu ingrediente proaspete și autentice.

Standul „Camara cu Bunătăți” a fost punctul central al evenimentului, unde vizitatorii au avut șansa de a interacționa și de a afla mai multe despre arta preparării acestor delicatese. Și pentru a încununa ziua cu bucurie, fiecare participant a plecat acasă cu mici cadouri constând în cele mai alese produse de la „Camara cu Bunătăți”, pentru a-și aduce acasă aromele acestei expoziții culinare.

Cu o atmosferă plină de veselie și arome îmbietoare, Zilele Recoltei la Ferma Conțești au fost cu adevărat o experiență memorabilă. Evenimentul a subliniat pasiunea pentru produsele autentice și a oferit o privire în culisele muncii asidue a producatorilor de la „Camara cu Bunătăți”.

Prezentul proiect se încadrează în domeniul de intervenţie 3A: Îmbunătățirea competitivității producătorilor primari printr-o mai bună integrare a acestora în lanțul agroalimentar prin intermediul schemelor de calitate, al creșterii valorii adăugate a produselor agricole, al promovării pe piețele locale și în cadrul circuitelor scurte de aprovizionare, al grupurilor și organizațiilor de producători și al organizațiilor interprofesionale.Lider de proiect: BIO AGRO DEPO LUNGULETU COOPERATIVA AGRICOLĂ cu sediu în sat Lungulețu, comuna Lungulețu, str.Principala,nr. 10, județul Dâmbovița, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. C15/1/2021, având număr unic de înregistrare RO44079511

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093960021747

SITE: https://camaracubunatati.net/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *