PE 1 IUNIE – PRIMĂRIA LUNGULEȚU VĂ INVITĂ LA Concursul de pescuit pentru copii „Junior” (vezi detalii )

Dăm startul înscrierilor la Concursul de pescuit pentru copii „Junior” care se va desfășura la Balta Lungulețu!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

CONCURSUL DE PESCUIT PENTRU COPII „JUNIOR”

EDIȚIA I, 1 IUNIE 2023 – LUNGULEȚUSCOPUL CONCURSULUI

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, ne dorim ca toţi copiii să câştige. Încurajăm apropierea de natură, mişcarea în aer liber, timpul petrecut în familie şi bucuria rezultată în urma prinderii primului peşte. Indiferent de numărul peştilor prinşi, copiii sunt supuşi unui test de răbdare şi disciplină, calităţi atât de utile pentru practicarea pescuitului sportiv, dar şi în viata de zi cu zi.

Primăria comunei Lungulețu și Balta Lungulețu, împreună cu sponsorii oferă diplome de „pescar” și premii tuturor participanţilor.

Reţinând acest aspect, încurajăm şi spiritul competiţional al copiilor prin realizarea unui punctaj în funcţie de cantitatea peştilor prinşi şi acordarea de premii pentru locurile 1, 2 şi 3 din categoriile cantitate și greutate pești.

Înscrierile pentru concurs se vor face printr-un mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon: 0732396028.

(l) Numele şi prenumele copilului (copiilor),

(2) Data naşterii copilului (copiilor),

(3) Numele şi prenumele părintelui sau însoţitorului,

(4) Numărul de telefon al părintelui sau însoţitorului.

NU SE PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE!

DATA LIMITA PENTRU INSCRIERI: 29.05.2023

Prin trimiterea mesajului de înscriere, confirmaţi faptul că sunteţi de acord cu regulamentul concursului şi cu preluarea datelor personale.

REGULAMENT

1. Participanţii vor fi copii cu vârste cuprinse între 4 şi 16 ani însoţiţi de părinţi sau tutori.

2. Participanţii vor fi împărţiţi în două categorii, în funcţie de vârstă: 4-9 ani şi 10-16 ani.

3. Copiii vor primi câte un număr de concurs, ce va fi comunicat după închiderea perioadei de înscriere, pe e-mail sau WhatsApp. Numărul de concurs va fi ataşat de către arbitru pe scaunul oferit de organizator.

4. Participanţii vor fi împarţiţi în grupe a câte 10 copii, în funcţie de numărul de concurs. Fiecărei grupe îi va fi alocat un arbitru, care va îndruma şi supraveghea concurenţii. Arbitrul 1 va avea participanţii cu numerele de concurs între 1si 10, Arbitrul 2 participanţii cu numerele de concurs între 11şi 20, … arbitrul 10 pentru participanţii cu numerele de concurs între 91 şi 100.

5. Fiecare participant va pescui cu o singură undiţă pentru a se asigura şanse egale copiilor.

6. Durata evenimentului este de 4 ore, după cum urmează:- ora 8:30-9:00: deschiderea evenimentului;- ora 9:30-12:30: desfăşurare concurs;- ora 12:30-13:00: festivitatea de premiere.ATENTIE! Atât startul cât şi finalul concursului vor fi anunţate de arbitrul de sector la ora 09:00, respectiv 12:30.

7. SE PUNCTEAZĂ toţi peştii prinşi de copii, indiferent de mărime sau specie. Fiecare captură va fi anunţată către arbitru şi se va reţine în juvelnic până la finalul concursului. La finalul concursului, arbitrul va cântări peştii și va transmite organizatorului valorile pentru fiecare concurent.Părinţii sau însoţitorii se asigură că peştele este eliberat imediat după ce arbitrul a cântărit capturile.

8. La finalul concursului, vor fi premiate locurile I, II si III cu punctajele cele mai mari pentru fiecare categorie în parte.

9. Câştigătorii vor fi anunţaţi imediat după centralizarea punctajelor contorizate de către arbitri.

10. ATENŢIE! Părinţii sau însoţitorii sunt direct responsabili pentru siguranţa copiilor pe toată durata concursului şi se obligă să păstreze curăţenia.DATELE PERSONALE

Datele personale colectate telefonic sau pe e-mail vor fi utilizate strict conform legii şi în scopul informării participanţilor cu privire la desfăşurarea concursului şi nu vor fi procesate în scopuri comerciale, de marketing sau de statistică.

Datele colectate sunt reprezentate de numele şi vârsta copiilor înscrişi în concurs, numele părintelui sau însoţitorului şi numărul de telefon al acestuia.

Excepţie de la cele de mai sus, vor face doar participanţii care îşi dau expres acordul utilizării acestor date, în scopul promovării evenimentului.

Toți participanții la competiție își dau acordul, prin participarea la competiţie, pentru utilizarea materialelor foto și video executate în cadrul desfășurării competiției, în scopul mediatizării evenimentului pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *