Elevii de la Școala Gimnazială Lungulețu au obținut locul III la faza județeană a concursului “Talente Dâmbovițene”. (video)

Cu mare bucurie și mândrie, îi felicităm pe elevii talentați de la Școala Gimnazială Lungulețu pentru obținerea locului III la faza județeană a prestigiosului concurs „Talente Dâmbovițene”. Această realizare excepțională demonstrează dedicarea voastră și capacitatea de a excela într-un mediu competitiv.

Eforturile depuse, orele nenumărate de pregătire și pasiunea pe care le-ați investit în acest concurs au fost recunoscute și apreciate de către juriu. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți elevii din școală și demonstrați că perseverența și determinarea pot fi răsplătite într-un mod cu adevărat minunat.

Această performanță nu este doar o recompensă personală pentru voi, ci și un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate școlară de la Lungulețu. Prin angajamentul vostru și prin rezultatele obținute, v-ați adus un aport valoros la reputația școlii și ați consolidat poziția acesteia în rândul celor mai bune instituții de învățământ din județ.

Transmiteți acest succes echipei voastre de profesori, care v-a îndrumat și v-a susținut în toată această călătorie. Împreună, ați reușit să transformați ambiția și talentul în performanțe remarcabile.

Școala Gimnazială Lunguletu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *