Centrul Județean de Cultură Dâmbovița vă invită la evenimentul ,,DE RUSALII,, ediția a VII-a

Rusaliile, importantă sărbătoare în lumea satului, constituie un prilej de bucurie pentru Centrul Județean de Cultură Dâmbovița de a va oferi un cadou de suflet. Un eveniment cultural ce cuprinde o expoziție etnografică, care ilustrează bogata moștenirea a zonei, alături de o expoziție de pictură, ce cuprinde lucrările realizate în cadrul taberelor de creație din ultimii ani, pe care Centrul Județean de Cultură Dâmbovița le-a susținut.
Întregul eveniment se va desfășura, începând cu ora 10.00, în zona pietonală din fața Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.
Începând cu ora 17.00 vă invităm să fiți parte din spectacolul folcloric susținut de Orchestra Populară ”Chindia”. Invitat special, Gabriel Dumitru.

IMPORTANT!
În contextul stării de alertă și al prevenirii infectării cu noul coronavirus, la concertul în aer liber, accesul publicului se va face începând cu ora 16,30, numărul spectatorilor fiind limitat, în funcție de numărul scaunelor disponibile.
!!!! Întregul eveniment se va desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor cât și din partea participanților, a măsurilor de protecție impuse de actele normative în vigoare, care prevăd că “începând cu data de 1 iunie este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, a altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivalurilor publice și private, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune aflate la distanță de minimum 2 metri, unul față de celălalt, purtarea măștii de protecție și respectarea condițiilor stabilite prin Ordinul comun al ministrului Culturii și ministrului Sănătății, emis în temeiul art. 44 și art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020”. (Ordinul nr. 2.855 din 15 mai 2020).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *