Trei persoane bănuite de săvărşirea infracţiunii de furt calificat, reţinute de poliţiştii din Titu.

Trei persoane bănuite de săvărşirea infracţiunii de furt calificat, reţinute de poliţiştii din Titu.


La data de 2 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au documentat activitatea infracţională a trei persoane, cu vărste cuprinse între 21 şi 22 de ani, din comunele Branistea si Gura Sutii; bănuite de săvărşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.


Din cercetarile efectuate a reieşit că, in cursul lunii februarie 2020 şi mai 2020, cei in cauză ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele unor persoane.


Totodata, in această după-amiază poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza localitatilor Branistea şi Gura Sutii, la persoanele banuite de comiterea faptelor. Bunurile sustrase au fost identificate şi recuperate in totalitate, urmănd să fie predate persoanelor vatamate.
De asemenea, cei trei tineri au fost retinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi Parchetului de pe lăngă Judecătoria Racari pentru dispunerea unor măsuri preventive.


Poliţiştii continuă cercetarile, sub coordonarea procurorului de caz, in vederea documentării intregii activităţi infracţionale şi tragerii acestora la răspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *